Klubsko sodelovanje

Predavanje Roberta Lična: Pet jezikov vodenja (5. april 2023)

V prostorih podjetniškega centra Pegasus smo prisluhnili predavanju Roberta Lična z naslovom 5 jezikov vodenja. V predavanju smo spoznali, kateri so ključni elementi za vodenje ljudi v sodobnih podjetjih.

 

Predavanje Barbare Zupančič: Z raznolikostjo do boljših rezultatov (18. oktober 2022)

Rotary Club Ljubljana Šiška in Rotary club Ljubljana Grad sta organizirala skupno srečanje s predavanjem o temi, ki jo je letošnja prva ženska predsednica Rotary International Jennifer Jones postavila v središče: Z raznolikostjo do boljših rezultatov. Predavala nam je Barbara Zupančič iz slovenske Listine raznolikosti, ki povezuje preko 190 slovenskih organizacij, ki so se s podpisom zavezale k vrednotam raznolikosti, vključenosti in enakosti.

   

 

Pogovor in predavanje dr. Roberta Lična “Bodi najprej človek” (6. oktober 2021)

Dne 6. oktobra 2021 smo v okviru sestanka organizirali pogovor z našim članom, dr. Robertom Ličnom, avtorjem novoizdane knjige Bodi najprej človek. Seznanili smo se z motivi za izdajo knjige, pa tudi z nekaterimi praktičnimi napotki, ki jih Robert predstavlja v svoji knjigi in ki so nam v pomoč na življenjskih razpotjih, tako poslovnih kot zasebnih. Pogovoru so se na Zoomu pridružili tudi naši makedonski prijatelji in v živo predsednik RC Zgornji Brnik. Univerzalna in aktualna tema je pripomogla k zanimivi razpravi in odličnemu vzdušju.

 

 

 

 

 

 

 

Obisk RC Kameni most v Sloveniji (1. – 3. oktober 2021)

V dneh od 1. do 3. oktobra 2021 smo v Goriških Brdih gostili pobrateni klub Kameni most iz Skopja. Našim makedonskim prijjateljem smo predstavili značilnosti tega slovenskega vinorodnega območja, ki se razvija v zanimivo turistično destinacijo. Ob tem smo imeli priložnost razvijati naše prijateljstvo in izmenjati ideje za skupne rotarijske projekte. Na sobotnem večernem srečanju na posestvu Movia so se nam pridružili tudi predstavniki lokalnega rotarijskega kluba iz Solkana (RC Solkan Siliganum), ki so nam predstavili svoje klubske aktivnosti. V luči letošnjega distriktnega projekta, namenjenega krepitvi prijateljstva in obiskom klubov je bilo naše prijateljevanje v Brdih tako izjemno uspešno, saj smo se v Brdih naključno srečali tudi s članico Rotary kluba Dolenjske toplice.